همه حقوق بشر برای همه

اسناد حقوق بشرهمه حقوق بشر برای همه

همه حقوق بشر برای همه

موضع گیری سودویند در سی و پنجمین نشست اجلاس جهانی شورای حقوق بشر
جمهوری اسلامی ایران؛ تشدید سیاست نفرت پراکنی علیه دگراندیشان ابراز نگرانی از نفرت پراکنی علیه محمد علی طاهری و هوادارانش
شعله زمینی به نمایندگی سودویند و تشکل “همه حقوق بشر برای همه در ایران” در سی و پنجمین نشست اجلاس جهانی شورای حقوق بشر در شهر ژنو، با موضع گیری در رابطه با سیاست نفرت پراکنی جمهوری اسلامی ایران اشاره کرد و نسبت به شعارها و واکنش ها …

موضع گیری سودویند در سی و پنجمین نشست اجلاس جهانی شورای حقوق بشر سازمان ملل
قتل عام زندانیان سیاسی در شهریور 1367، سندی جهانی ثبت شد
شعله زمینی به نمایندگی سودویند و تشکل “حقوق بشر برای همه در ایران” در سی و پنجمین نشست اجلاس جهانی شورای حقوق بشر در شهر ژنو، با موضع گیری مشخص در رابطه با سخنان خامنه ای (که گفته بود مراقب باشید جای شهید با جلاد عوض نشود)، در رابطه با کشتار زندانیان سیاسی در شهریور 1367 …

موضع گیری سودویند در سی و چهارمین نشست شورای حقوق بشر
پنل سطح بالا در مورد تأمین و حفظ صلح پایدار در شورای حقوق بشر
فعالان حقوق بشری به این موضوع اعتقاد دارند که باور به کرامت انسانی، دعوت به صلح و رفتارهای مبتنی بر کرامت انسانی همگی از ارزش‌های هستند که رعایت به آنها امنیت و صلحی پایدار را برای جهان به ارمغان خواهد آورد…

موضع گیری سودویند در سی و سومین نشست شورای حقوق بشر
احکام سنگین قضایی برای روزنامه نگاران و فعالین عقیدتی در جمهوری اسلامی جمهوری اسلامی ایران تنها به 11% از مکاتبات روندهای ویژه در دوره گزارش پاسخ داده است

در حاکمیت جمهوری اسلامی از همان ابتدا بسیاری از مطبوعات آزاد بسته‌شده و ارباب مطبوعات و ژورنالیست‌های بسیاری به زندان افتادند. در همین رابطه و در نشست سی وسوم شورای حقوق بشر نهاد غیردولتی سودویند در بحث عمومی آیتم ۵ به موضع‌گیری در این رابطه پرداخت. نیما پور یعقوب، فعال حقوق بشر این موضوع گیری را در صحن شورای حقوق بشر قرائت کرد.

موضع گیری سودویند در سی و سومین نشست شورای حقوق بشر
اعتراض به سکوت جامعه جهانی در قبال تبعیض علیه زنان در ایران پوشش اجباری یکی از موارد بارز پایمال کردن حق انتخاب زنان ایرانی است
مجمع عمومي در قطعنامه 203/50مورخ 22 دسامبر 1995 خود درباره اجراي نتايج حاصل از «چهارمين اجلاس جهاني درباره زنان»، تصميم گرفت که مجمع عمومي، شوراي امنيت و کمیسیون زنان، متناسب با اختيارات و صلاحيت‌هاي خود، سه مکانيسم بين دولتي متفاوت را ايجاد کنند، تا در سياست‌گذاري‌ها و تعقيب اين سياست‌گذاري‌ها نقش نخست را ايفا نمايند. در نشست 33 شورای حقوق بشر، «شعله زمینی»، فعال حقوق بشر و فعال حقوق زنان، نماینده نهاد غیردولتی سودویند در بحث عمومی آیتم 8 در ارتباط با برابری زنان در جمهوری اسلامی موضع‌گیری کرد .

موضع گیری سودویند در سی و سومین نشست شورای حقوق بشر
نقض گسترده حقوق مدنی، سیاسی و اقتصادی افغانستانی های مقیم ایران بیگانه ستیزی سیستماتیک در ارتباط با افغانستانی هایی که در ایران سکونت دارند
پناهندگی سالهای سال است که گریبان افغانستان را گرفته است از زمان اشغال شوروی تاکنون بسیاری از مردم افغانستان به کشورهای زیادی پناهنده شده‌اند که یکی از این کشورها به علت همجواری ایران بوده است.کمبودها وناکامی های پناهندگان افغانستانی در ایران موضوع بحث نماینده نهاد غیردولتی سودویند در بحث عمومی آیتم هشتم نشست ۳۳ شورای حقوق بشر سازمان ملل بود.
پگاه فاطمی، فعال حقوق بشر در این ارتباط گفت:

موضع گیری سودویند در سی و سومین نشست شورای حقوق بشر
جمهوری اسلامی به وعده هایش برای بهبود وضعیت آزادی بیان عمل نکرده است شرایط زندانیان سیاسی و عقیدتی در ایران؛ همچنان بدون تغییر
در حکومت جمهوری اسلامی افراد بسیار زیادی در زندان‌ها به دلایل ابراز عقیده وابراز نگرانی از نبود آزادی اندیشه وبیان به زندان افتاده و یا اعدام شده‌اند در همه میثاق‌های بین الملی و معاهدات مبتنی برحقوق بشر بر لزوم وجود فضای برای ابراز عقیده و بیان در حکومت‌ها پافشاری شده است. در همین ارتباط و در نشست سی و سومین شورای حقوق بشر سازمان ملل متحد نهاد غیر دولتی سودویند در آیتم ۶ به موضعگیری پرداخت.

مریم مؤذن زاده نماینده این سازمان در ارتباط با آزادی عقیده وبیان گفت:

Warning: getimagesize(http://www.iranhrc.org/uploads/images/shole29.png ) [function.getimagesize]: failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /home/content/54/10001454/html/p/publ/read_view_ar.php on line 112

Warning: Division by zero in /home/content/54/10001454/html/p/publ/read_view_ar.php on line 118

موضع گیری سودویند در سی و سومین نشست شورای حقوق بشر
کشتار مردم یمن نتیجه دخالت جمهوری اسلامی و نیروهای ائتلاف است توصیه برای تشکیل فوری یک نهاد مستقل بین المللی در مورد حوادث یمن
با توجه به اعلامیه جهانی حقوق بشر، ‌‌‌نهایت کمال انسان آزاد، بهره‌مندی از آزادی سیاسی، مدنی و رهائی از ترس می‌باشد و رسیدن به این شرایط فقط بوسیله بهره‌مندی هر کس از حقوق سیاسی و مدنی خود و نیز حقوق فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی و مذهبی می‌سر است، با توجه به منشور ملل متحد، دولت‌ها متعهد به رعایت و احترام به حقوق و آزادی‌های انسان وترویج آن‌ها در سراسر جهان می‌باشند.

در همین ارتباط در بحث عمومی آیتم ۱۰ نشست سی و سوم شورای حقوق بشر، شعله زمینی، فعال حقوق بشر به نمایندگی از نهاد غیردولتی «سودویند» موضع گیری این سازمان اتریشی را بیان نمود.

موضع گیری سودویند در سی و سومین نشست شورای حقوق بشر
توصیه سودیند برای توقف «ازدواج زود هنگام کودکان» در تاجیکستان
مسائل زنان یکی از اولویت‌های نشست سی وسوم شورای حقوق بشر سازمان ملل متحد است. در بررسی ادواری وضعیت حقوق بشر کشور‌ها موسوم به فرآیند «یو پی آر» در بخش مربوط به کشور تاجیکستان به مسئله طلاق زنان در تاجیکستان پرداخته شد. رئیس کمیته آمار دولت تاجیکستان همچنین از افزایش موارد ازدواج دختران نابالغ از ۱۴ تا ۱۶ ساله در این کشور اظهار نگرانی کرد. طبق آمار این کمیته در سال گذشته میلادی ۹۷ مورد از چنین ازدواج‌هایی مشخص شده است. در همین رابطه نهاد غیر دولتی «سودویند» در جلسه UPR کشور تاجیکستان، پیرامون وضعیت زنان در این کشور، موضع گیری نمود.

«پرستو فاطمی» فعال حقوق بشر به نمایندگی از این نهاد اتریشی گفت:

Warning: getimagesize(http://www.iranhrc.org/uploads/images/hasan1909.jpg ) [function.getimagesize]: failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /home/content/54/10001454/html/p/publ/read_view_ar.php on line 112

Warning: Division by zero in /home/content/54/10001454/html/p/publ/read_view_ar.php on line 118

موضع گیری سودویند در سی و سومین نشست شورای حقوق بشر
لزوم توجه بیشتر شورای حقوق بشر بر وضعیت نگران کننده مردم در خاورمیانه مداخله جمهوری اسلامی در کشورهای منطقه، مورد تایید جامعه مدنی ایران نیست!
با توجه به اعلامیه جهانی حقوق بشر، ‌‌نهایت کمال انسان آزاد، بهره‌مندی از آزادی سیاسی، مدنی و رهائی از ترس می‌باشد و رسیدن به این شرایط فقط بوسیله بهره‌مندی هر کس از حقوق سیاسی و مدنی خود و نیز حقوق فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی و مذهبی میسر است، با توجه به منشور ملل متحد، دولت‌ها متعهد به رعایت و احترام به حقوق و آزادی های انسان وترویج آن‌ها در سراسر جهان می‌باشند.
در همین رابطه و در نشست سی و سوم شورای حقوق بشر سازمان ملل در ژنو و در بحث عمومی «آیتم چهار» حسن نایب هاشم نماینده نهاد غیر دولتی سودویند موضع گیری این نهاد غیردولتی را ارائه کرد.

موضع گیری سودویند در سی و سومین نشست شورای حقوق بشر
جمهوری اسلامی ایران را مسئول نقض شدید حقوق بشر معرفی کنید عدم شفافیت در رابطه با اعدام و اجرای اعدام های مخفی در ایران
مجازات اعدام بطور مستمر در جمهوری اسلامی در حال اجراست که بیشترین اعدام‌ها در جرائم مربوط به مواد مخدر رخ می‌دهد و این در سال‌های اخیر باعث نگرانی مجامع حقوق بشری و فعالین مستقل شده است.
ماده ۳ اعلامیه جهانی حقوق بشر و ماده ۶ میثاق بین المللی ‏‏حقوق مدنی و سیاسی تصریح می‌‏‏کنند که هر انسانی حق حیات دارد. میثاق بین‏ المللی ‏‏حقوق مدنی و سیاسی اِعمال مجازات اعدام را تحت شرایط خاصی مجاز می‌‏‏ شمارد.

موضع گیری سودویند در سی و سومین نشست شورای حقوق بشر
نقض آشکار حقوق زندانیان در زندان های جمهوری اسلامی
بازداشت خودسرانه افراد خود ناقض بندهای نه و ده و یازده و بیستم اعلامیه جهانی حقوق بشر است که در این بندها به محاکمه عادلانه در مورد افراد تاکید کرده است و عدم تفکیک جرائم نیز از حقوق زندانی بشمار می‌رود که در مواد نه و یازده و بیست میثاق جهانی حقوق سیاسی و مدنی به وضوح از آن حمایت‌شده است
در همین رابطه و در روز نخست نشست سی وسوم شورای حقوق بشر در ژنو در پنل بازداشت‌های خودسرانه، شعله زمینی فعال حقوق بشر به نمایندگی از نهاد غیر دولتی سودویند در این رابطه موضع گیری کرد.

موضع گیری سودویند در سی و دومین نشست شورای حقوق بشر
بحث عمومی با کمیسر عالی حقوق بشر درباره بعضی از موارد نقض حقوق بشر در ایران
نهاد غیر دولتی «سودویند» در روز سه شنبه ۱۴ ژوئن ۲۰۱۶ برابر با ۲۵ خرداد
۱۳۹۵در روند سی و دومین نشست «شورای حقوق بشر سازمان ملل متحد» در«ژنو» سویس در رابطه با آیتم دو موضع بحث عمومی در مورد گزارش کمیسر عالی حقوق بشر به شورای حقوق بشر نظر خود را ارائه کرد.

موضعگیری در مورد حقوق معلولان در اجلاس سی و یکم شورای حقوق بشر
قوانین جمهوری اسلامی ایران
ناقض حقوق معلولان است
در وضعیت کنونی حاکمیت جمهوری اسلامی ایران، شرایط افراد با معلولیت های مادرزادی یا معلولیت براثر حوادث وضعیت مطلوبی ندارد و حتی نمی توان گفت، دولت در برنامه ها و چشم اندازهای آتی برنامه ای برای رفع این نقایص دارد…

Warning: getimagesize(http://www.iranhrc.org/uploads/images/nayeb31farsi.png ) [function.getimagesize]: failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /home/content/54/10001454/html/p/publ/read_view_ar.php on line 112

Warning: Division by zero in /home/content/54/10001454/html/p/publ/read_view_ar.php on line 115

موضع گیری سودویند در سی و یکمین نشست شورای حقوق بشر
انتخابات ۷ اسفند بدون حضور ناظران بین المللی برگزار شد
دکتر احمد شهید گزارشگر ويژه وضعیت حقوق بشر در ایران، هر ساله در اجلاس های اواخر زمستان و اوایل بهار شورای حقوق بشر سازمان ملل متحد، گزارش سالانه خود را ارائه می دهد.
گزارش امسال احمد شهید، نیز به رغم محدودیت هایی که وی از نظر حجم گزارش خود دارد، از جامعیت لازم برخوردار بود…

موضع گیری سودویند در سی و یکمین نشست شورای حقوق بشر
بسیاری از زندانیان از دسترسى به حق خدمات پزشكى و درمان صحيح محرومند
دراصول پایه ای سازمان ملل برای رفتار با زندانیان (۱۹۹۰) اعلام شده است: تمام «زندانیان باید به خدمات درمانی موجود در کشور بدون تبعیض به خاطر وضعیت حقوقی شان دسترسی داشته باشند.لازم است آنها « از حقوق بشر و آزادی های اساسی مشروح در اعلامیه جهانی حقوق بشر و میثاق های سازمان ملل برخوردار باشند.ماده های ۶ (حق زندگی)، ۷ (منع شکنجه و مجازات ها و رفتارهای ظالمانه، غیرانسانی یا تحقیرآمیز) و ۱۰ (حق تمام اشخاص محروم از آزادی به بهره مندی از رفتار انسانی و احترام به کرامت ذاتی انسان) در میثاق بین المللی حقوق مدنی و سیاسی مشخص شده است و ایران عضو متعاهد این میثاق است.

موضع گیری سودویند در سی و یکمین نشست شورای حقوق بشر
اعتراض به بازداشت فعالان صنفی
جمهوری اسلامی ایران همچنان به نقض سیتماتیک حقوق بشر ادامه می دهد و برخلاف تعهدات بین الملی، فشارها پابرجاست…

موضع گیری سودویند در سی و یکمین نشست شورای حقوق بشر
تلاش برای حذف مجازات اعدام در رابطه با جرائم مواد مخدر در ایران
بیشترین اعدام‌ها در «جمهوری اسلامی ایران» در رابطه با جرائم مربوط به مواد مخدر است. منابع رسمی و منابع غیر دولتی تعداد ۸۳۹ اعدام را در سال ۱۳۹۴ شمسی گزارش داده‌اند که از این میان تعداد ۵۳۷ اعدام مرتبط با جرائم مواد مخدر می‌باشد. فعالان مدنی و حقوق بشر در کنار سازمان‌های بین‌المللی، در طول سال‌ها گذشته تلاش گسترده‌ای کرده‌اند تا افکار عمومی را نسبت به این اعدام‌های جلب کنند. با وجود این، جمهوری اسلامی ایران درزمینه شمار اعدام‌ها، جایگاه نخست در خاورمیانه و رتبه دوم در سطح جهان را دارد.

موضع گیری سودویند در سی و یکمین نشست شورای حقوق بشر
دستگیری گسترده فعالان مدنی، عدم تشکیل تجمعات مسالمت آمیزو حبس های طولانی مدت
اعتراضات معلمان، کارگران و فعالین حقوق کودک در ایران چند سالی است که به‌طور مداوم برگزار می‌شود و تاکنون هیچ نشانه‌ی مثبتی از سوی حاکمیت در راستای رسیدگی به خواسته‌های آنان دیده نشده است و بسیاری از فعالان صنفی این گروه نیز به زندان افتاده یا از کار اخراج شده‌اند و باید به این نکته اشاره کرد که فعالان این عرصه در دادگاه‌های ناعادلانه و یک طرفه بدون داشتن وکیل در حال سپری کردن دوران طولانی‌مدت حبس با شرایط بسیار بد می‌باشند.
دستگیری‌های غیرقانونی و خودسرانه و عدم دسترسی به دادگاه‌های عادلانه باعث نگرانی فعالان حقوق بشری و مدنی شده است.

موضع گیری سودویند در بیست و هشتمین نشست شورای حقوق بشر
مقابله با آزار و اذیت اقلیت‌های مذهبی از وظایف دولت هاست
روز سه شنبه ۲۴ مارس ۲۰۱۵ (۴ فروردین‌ ۱۳۹۳) نهاد اتریشی سودویند، در بیست و هشتمین نشست شورای حقوق بشر سازمان ملل متحد، در بحث عمومی در خصوص «تبعیض نژادی، بیگانه ستیزی و گونه‌های دیگر مرتبط به عدم تحمل و پیگیری و اجرای اعلامیه دوربان» موضع‌گیری کرد.

موضع گیری سودویند در بیست و هشتمین نشست شورای حقوق بشر
نقض سیستماتیک حقوق بشر در ایران در حاشیه ی گفت و گوی گزارشگر ویژه سازمان ملل در مورد وضعیت حقوق بشر ایران
روز دوشنبه ۱۶ مارس ۲۰۱۵ (۲۵ اسفندماه ۱۳۹۳) سازمان غیر‌دولتی سودویند، در جریان بیست و هشتمین نشست شورای حقوق بشر سازمان ملل متحد، در حاشیه ارائه گزارش احمد شهید گزارشگر ویژه سازمان ملل متحد در ایران در مورد وضعیت حقوق بشر موضع‌گیری کرد.

موضع‌گیری سودویند در بیست و هشتمین نشست شورای حقوق بشر
بحران کودکان خیابانی و بهره‌کشی جنسی از کودکان

روز پنج‌شنبه ۱۲ مارس ۲۰۱۵ (۲۰ شهریور‌ماه ۱۳۹۳) سازمان غیر‌دولتی سودویند، در جریان بیست و هشتمین نشست شورای حقوق بشر سازمان ملل متحد، در گفتگوی تعاملی با گزارشگر ویژه در مورد فروش کودکان، روسپی‌گری کودک و پورنوگرافی کودکان موضع‌گیری کرد.

موضع‌گیری سودویند در بیست و هشتمین نشست شورای حقوق بشر
محکومیت خشونت بر علیه کودکان

روز پنج‌شنبه ۱۲ مارس ۲۰۱۵ (۲۰ شهریور‌ماه ۱۳۹۳) سازمان غیر‌دولتی سودویند، در جریان بیست و هشتمین نشست شورای حقوق بشر سازمان ملل متحد، در گفتگوی تعاملی با نماینده ویژه دبیر‌کل سازمان ملل در مورد خشونت علیه کودکان موضع‌گیری کرد.

موضع‌گیری سودویند در بیست و هشتمین نشست شورای حقوق بشر
ابراز نگرانی از پدیده قاچاق و بهره‌کشی کودکان

چهارشنبه ۱۱ مارس ۲۰۱۵ (۲۰ اسفند ۱۳۹۳)، نهاد غیر‌دولتی سودویند در جریان بیست و هشتمین نشست شورای حقوق بشر سازمان ملل متحد، در پنل «گفت و گوی مستقیم با گزارشگر ویژه با موضوع فروش کودکان، تن فروشی کودکان و پورنوگرافی کودکان» موضع‌گیری کرد.

موضع گیری سودویند در بیست و هشتمین نشست شورای حقوق بشر
لزوم توجه بیشتر دولت ها به افراد دارای معلولیت
« مهری جعفری» حقوقدان و فعال حقوق بشر به نمایندگی از این نهاد اتریشی در مقر شورای حقوق بشر سازمان ملل در ژنو ضمن انتقاد از تبعیض‌های موجود خواهان آموزش عمومی در رابطه با افراد دارای معلولیت شد. وی دلایل نابرابری‌های موجود را فقدان شدید آموزش عمومی در رابطه با افراد دارای معلولیت دانست.

موضع گیری سودویند در بیست و هشتمین شورای حقوق بشر
بررسی مشکلات افراد دارای معلولیت در شورای حقوق بشر
سه شنبه نوزدهم اسفند نهاد غیر دولتی سودویند در جریان نشست شورای حقوق بشر سازمان ملل متحد، در «پنل گفتگوی تعاملی با گزارشگر ویژه افراد دارای معلولیت» در ارتباط با مسئله جامعه معلولین و آسیب‌های ناشی از سومدیریت و همچنین حقوق جامعه معلولین موضع گیری کرد

موضع گیری سودویند در بیست و هشتمین نشست شورای حقوق بشر
وضعیت محیط زیست در خاورمیانه بحرانی است تغییرات اقلیمی و تاثیرات آن بر حقوق بشر
جمعه پانزدهم اسفند ۱۳۹۳، نهاد غیر دولتی سودویند در جریان بیست و هشتمین نشست شوراى حقوق بشر سازمان ملل متحد، در «پنل تمام روز در ارتباط با تغییرات اقلیمی و حقوق بشر» موضع گیری نمود.

موضع گیری سودویند در بیست و هشتمین نشست شورای حقوق بشر
انتقاد از موج روزافزون اعدام ها
چهارشنبه سیزدهم اسفند ۱۳۹۳، نهاد غیر دولتی سودویند در جریان بیست و هشتمین نشست شوراى حقوق بشر سازمان ملل متحد، در «پنل دوسالانه مقامات عالیه در ارتباط با مسئله اعدام» موضع گیری نمود.

متن کامل گزارش بان کی مون در خصوص حقوق بشر در جمهوری.ا.ا
افزایش اعدام، شکنجه و بازداشت های خودسرانه در ایران
بان کى مون، دبير کل سازمان ملل، طبق قطعنامه مجمع عمومى ۶٨/١٨۴، که در آن مجمع عمومى خواستار ارائه گزارش دبير کل به جلسه بيست و پنجم از شوراى حقوق بشر شده بود، گزارشى از الگوها و روندها در وضعيت حقوق بشر در جمهورى اسلامى ايران و اطلاعاتى در مورد پيشرفت هاى انجام شده در اجراى قطعنامه حاضر، و توصيه هايى براى بهبود اجراى آن، منتشر کرد.

نقض حقوق افراد با نا توانایی های جسمی، حرکتی و ذهنی در ایران

2017 © All human rights for all in Iran

Type at least 1 character to search